Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut in cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground pepper
- 150 g onions, cut in pieces
- 15 g cornflour (starch)
- 250 g water
- 150 g leek, cut in slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme leaves
- 1 tbsp Worcestershire sauce
-
½
tsp meat stock paste, homemade
nebo ½ meat stock cube (for 0.5 l)
Pastry and assembly
- 150 g plain wheat flour
- 65 g butter, cold, cut in cubes
- 1 egg (53-63 g)
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2711 kJ / 647 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3.3 g