Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości lub gotowanego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 3 gałązki rozmarynu, świeżego, tylko liście
- 220 g wody, letniej
- 25 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 450 g mąki pszennej
- 150 g ziemniaków, ugotowanych, ostudzonych, pokrojonych na kawałki
- 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
- oliwa z oliwek, do natłuszczania blachy
- pieprz czarny, świeżo mielony
- 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości lub gotowanego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 937.5 kJ / 224 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 32.3 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 270.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2u. 20min
Mini focaccie
2u. 5min
Focaccia z figami i rozmarynem
2h
Pissaladière - francuska pizza
1h 20min
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1h 55 min
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2h 10min
Pizza genueńska z cebulą (fugazza)
1h
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1h 45min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 godz. 35 min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2h
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1 Std. 40 Min
Focaccia z cebulą
2u. 20min