Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia
- 220 g wody
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 400 g mąki pszennej chlebowej
- 1 łyżeczka soli
- 30 g smalcu, pokrojonego na kawałki
Wierzch
- 500 g wody
- 300 g różyczek brokułu
- 25 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 1 ząbek czosnku
- 12 filetów z anchois, w oleju, odsączonych
- 4 łyżki orzeszków piniowych, do posypania
- 1 łyżeczka soli gruboziarnistej (volitelně)
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 796.3 kJ / 190.3 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2 Std.
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35min
Focaccia z cebulą
2 Std. 20 Min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1 Std. 40 Min
Focaccia z kiełbasą
2 Std.
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1 godz. 10 min
Focaccia serowa z pomidorami
45 Min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1 Std. 45 Min
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2 Std. 10 Min
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1h 55min
Pissaladière - francuska pizza
1h 20min
Chrupiąca focaccia
2 Std. 10 Min