Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 30 g coentros
- 30 g azeite
- 80 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g polpa de tomate
- 1000 g lulas limpas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de piripíri
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 c. chá de sal
- 350 g leite
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1367.5 kJ / 326.8 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 704.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle com bacon e cogumelos
55 min
Coxas de frango com puré de cenoura
8 godz. 45 min
Bolinhos de peixe thai
30 min
Bacalhau no forno
45 min
Massa de frango com cebola, salada quente de legumes e bolo de chocolate a vapor
1 Std. 5 Min
Menu: Rolos de frango com legumes e Creme de legumes versátil
1 Std.
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40 min
Bolo de sobras de marmelada
30 min
Massa com atum e brócolos no forno
30 min
Perna de peru recheada
1u. 40min
Fusilli com frango e azeitonas
50 min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 min