Empadão de lulas

Empadão de lulas

4.5 17 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
8 doses

Suroviny

Recheio
  • coentros
    30 g
  • azeite
    30 g
  • cebola
    80 g
  • dentes de alho
    2
  • polpa de tomate
    150 g
  • lulas limpas
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • piripíri (volitelně)
    1 pitada de
Puré
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • leite
    350 g
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    30 g
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • gema de ovo p/ pincelar
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 704.1 mg
Protein 24.7 g
Kalorie 1367.5 kJ / 326.8 kcal
Tuk 11.3 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sacharidy 32.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...