
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 30 g coentros
- 30 g azeite
- 80 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g polpa de tomate
- 1000 g lulas limpas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de piripíri (volitelně)
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 c. chá de sal
- 350 g leite
- 30 g manteiga mais q.b. p/ untar
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 326.8 kcal / 1367.5 kJ
- Protein
- 24.7 g
- Tuk
- 11.3 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Sodík
- 704.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pássaros de sêmola
40min
Empadão de atum
1hod. 10min
Esparguete preto com lulas de conserva
30min
Arroz de chocos
35min
Trutas recheadas à moda de Bragança
Žádné hodnocení
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30min
Esparguete com alho-francês e camarão
45min
Arroz de frango
50min
Arroz de cenoura
30min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1hod. 10min
Frango à Gomes de Sá
1hod. 20min