Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Orangensaft, frisch gepresst
- 50 g natives Olivenöl extra
- 20 g Honig
- ½ TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- ½ TL Salz, etwas mehr für den Fisch
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr für den Fisch
- 500 g Wasser
- 4 Lachsforellenfilets mit Haut (à ca. 150 g)
- 4 EL Frühlingszwiebeln, (ca. 25 g), in Scheiben (5 mm)
- 4 EL Cranberrys, getrocknet
- 200 g Vogerlsalat (siehe Tipp), gut gewaschen und trocken geschleudert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 389 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bowl mit schwarzem Reis, Hühnerfleisch und Pilzen
40min
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
15 min.
Saibling mit Wurzelgemüse und Erdäpfelstampf
1 Std.
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
1h 30 min
Menü: Kräutersaibling im Gemüsepackerl; Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
55 min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50 Min
Hühnerfilets mit Erdbeersalsa
55 min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25 min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45 Min
Bratäpfel mit Himbeer-Kokossauce
30 Min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50 Min