Kompatibilní verze
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 500 g Brokkoli, in Röschen (2-3 cm, siehe Tipp)
- 150 g Butter, in Stücken
- 200 - 250 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- ¾ - 1 TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¾ TL Senf
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2009 kJ / 479 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 分钟
Gedämpfter Brokkoli mit Cheddar Chili Cheese Sauce
30 分钟
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 分钟
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 分钟
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 min
Risi-Bisi
30 分钟
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 分钟
Karotten-Gurken-Salat
15min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 分钟
Kukuruz mit Zitronen-Kapern-Butter und Erdäpfeln
45 分钟
Romanesco-Salat
1 godz. 45 min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35 min