Kompatibilní verze
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 500 g Brokkoli, in Röschen (2-3 cm, siehe Tipp)
- 150 g Butter, in Stücken
- 200 - 250 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- ¾ - 1 TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¾ TL Senf
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2009 kJ / 479 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30 Min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35 Min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 Min
Lauch dünsten
20min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 Min
Gemüsereis mit Ei
35 Min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40 Min
Käse-Omelette mit Spinat
30 Min
Gedämpfter Brokkoli mit Cheddar Chili Cheese Sauce
30 Min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 Min