
Kompatibilní verze
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 500 g Brokkoli in Röschen (2-3 cm, siehe Tipp)
- 150 g Butter in Stücken
- 200 - 250 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- ¾ - 1 TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¾ TL Senf
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 479 kcal / 2009 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40min
Schnittlauchsauce
10min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Kräutertopfen
15min
Kukuruz mit Zitronen-Kapern-Butter und Erdäpfeln
45min
Karotten-Gurken-Salat
15min
Gedämpfter Brokkoli mit Cheddar Chili Cheese Sauce
30min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Karfiol mit Butterbröseln
40min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min