Kompatibilní verze
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 500 g Brokkoli, in Röschen (2-3 cm, siehe Tipp)
- 150 g Butter, in Stücken
- 200 - 250 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- ¾ - 1 TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¾ TL Senf
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2009 kJ / 479 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedämpfter Brokkoli mit Cheddar Chili Cheese Sauce
30 min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1h
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Kukuruz mit Zitronen-Kapern-Butter und Erdäpfeln
45 min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50min
Karfiol mit Butterbröseln
40 min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Gemüsereis
40 min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min