Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Eier (Größe M)
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 TL Olivenöl, zum Einfetten
- 100 g Feta, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 - 70 g Schlagobers
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 400 g Blattspinatwürfel, TK
- 4 Cocktailtomaten
-
2
EL Tomatenpesto
nebo 2 EL Ajvar - 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2252 kJ / 537 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Käse-Omelette mit Spinat
30min
Pilzragout mit Lauch und schwedischen Erdäpfeln (vegan)
55min
Omelette mit Spargel und Erbsen
20 min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35 Min
Käsespätzle
45min
Erdäpfel-Spinat-Auflauf mit Paradeissauce
35 Min
Knusprige Melanzani auf Creme-Kohlrabi
1h
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3h
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Gemüseragout aus dem Varoma mit Omelette
30min
Nudelsalat mit Karotte, Apfel und Nuss
40min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h