Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler

Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler

4.5 126 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 35min.
6 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Butter
    30 g
  • Knollensellerie
    450 - 500 g
  • Kurkuma, gemahlen
    1 ½ TL
  • Wasser
    1000 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    4 TL
    2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
  • Streichkäse (RUPP Feinster Streich mit Emmentaler)
    175 g
  • frischer Schnittlauch
    ½ Bund
  • Salz
    ½ TL
  • Cayennepfeffer
    ¼ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 5 g
Kalorie 540 kJ / 129 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...