Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 rote Paprikaschoten, geviertelt (ca. 200 g)
- 1 gelbe Paprikaschote, geviertelt (ca. 100 g)
- 2 Karotten, in Stücken (ca. 100 g)
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 20 g Butter, etwas mehr zum Anbraten
- 400 g Wasser, ggf. etwas mehr zum Verdünnen
- 50 g Weißwein (volitelně)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Basilikum, getrocknet
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 2 Scheiben Brot, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 662 kJ / 158 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 Min
Aromatische Kressesuppe
30 min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30 min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min