Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl
- 2 rote Paprika (ca. 300 g), in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Rinderhackfleisch
- 20 g Tomatenmark
- 200 g Wasser
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Chili, gemahlen
- 30 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2778 kJ / 664 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 1326 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleisch-Kartoffel-Eintopf
40min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 Min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45min
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45min
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50min
Kürbis-Tomaten-Gemüse mit Bratwurstklößchen und Kartoffeln
45min
Linsensuppe mit Süßkartoffeln und Nudeln
35 Min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30min
Griechisches Kartoffelgulasch
45min
Hackfleischtopf mit Porree und Auberginen
40min
Reisnudeltopf mit Kürbis und Paprika
25 min