Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Mandeln
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 1 ¼ TL Salz
- 90 g Olivenöl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 180 g Basmati-Reis
- 50 g Tomatenmark
- 650 g Geflügelfond
- 400 g Hähnchenbrustfilets, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Chiliflocken
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 250 g Zucchini, längs geviertelt, in Stücken (2 cm)
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2320 kJ / 553 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h
Mediterranes Zartweizen-Risotto
30min
Schnelles Hähnchengulasch
40min
Paprika-Kartoffeln mit Kabanossi
50 Min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55 Min
Sommer-Bolognese
1h 20min
Wildreis-Risotto mit Pute und Kirschtomaten
45 Min
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Kartoffel-Ratatouille
1h
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3hod.
Tomatenreis Mexiko
50 Min