
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle in quarti
- 80 g di carota pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale - 250 g di fagioli cannellini in scatola scolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 386 kcal / 1615 kJ
- Protein
- 30.9 g
- Tuk
- 23.2 g
- Sacharidy
- 13.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1hod. 15min
Trippa in bianco alla napoletana
1hod. 30min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1hod. 10min
Trippa all'empolese
1hod. 15min
Trippa in rosso con patate
1hod. 30min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa in umido
1hod. 10min
Trippa alla parmigiana
1hod. 20min
Fegato alla veneziana
35min
Costine di maiale alle verze
1hod. 20min
Costine in umido
1hod. 20min
Cassoeula
1hod. 25min