Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale - 250 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 23.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costine di maiale alle verze
1j 20 menit
Fegato alla veneziana
35 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10 min
Trippa in rosso con patate
1j 30 menit
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Trippa alla parmigiana
1j 20 menit
Verzata con puntine e salamelle a Cottura Lenta
2j 30 menit
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Trippa in umido
1h 10 min
Costine in umido
1j 20 menit
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Ossobuco alla milanese
1h 10 min