Pappardelle al ragù di cinghiale

Pappardelle al ragù di cinghiale

4.7 29 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 2hod.
4 porzioni

Suroviny

Pappardelle
  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Ragù di cinghiale
  • 70 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 60 g di carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
  • 120 g di cipolla in quarti
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di carne di cinghiale a tocchetti piccoli
  • 70 g di vino rosso
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di acqua

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1052.4 mg
Protein 44.2 g
Kalorie 2987 kJ / 714 kcal
Tuk 32.1 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 4.6 g
Sacharidy 63.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...