Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pappardelle
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ragù di cinghiale
- 70 g di pancetta affumicata a cubetti
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di cinghiale a tocchetti piccoli
- 70 g di vino rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2987 kJ / 714 kcal
- Protein
- 44.2 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 32.1 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1052.4 mg
Alternativní recepty
Trippa alla romana
2 Std.
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Trippa e fagioli alla contadina
1 godz. 10 min
Coda alla vaccinara
3hod.
Bucatini con le canocchie
35min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min
Ragù bianco
1h 20min
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min