Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di pasta tipo tonnarelli
- 15 - 20 grani di pepe nero
- 200 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- pepe nero macinato fresco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2048.5 kJ / 489.5 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Tuk
- 17.7 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 948.8 mg
Alternativní recepty
Pasta tonno e olive
35min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20min
Gnocchi con pastissada
2h 30min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40min
Tagliolini fichi e guanciale
40min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Pasta alla gricia
30 min