La cacio e pepe

La cacio e pepe

3.4 54 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 320 g di pasta tipo tonnarelli
  • 15 - 20 grani di pepe nero
  • 200 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • pepe nero macinato fresco a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 948.8 mg
Protein 21.9 g
Kalorie 2048.5 kJ / 489.5 kcal
Tuk 17.7 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 8.7 g
Sacharidy 64.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...