
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di pasta tipo tonnarelli
- 15 - 20 grani di pepe nero
- 200 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- pepe nero macinato fresco a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 489.5 kcal / 2048.5 kJ
- Protein
- 21.9 g
- Tuk
- 17.7 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Sodík
- 948.8 mg
Alternativní recepty
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Bucatini all'amatriciana
45min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti con sugo sfizioso
20min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Sugo alla puttanesca
45min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Pasta alla gricia
30min
Spaghettoni cacio e pepe
25min