Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di pasta tipo tonnarelli
- 15 - 20 grani di pepe nero
- 200 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- pepe nero macinato fresco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2048.5 kJ / 489.5 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Tuk
- 17.7 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 948.8 mg
Alternativní recepty
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Rigatoni alla toranese
20 min
Spaghetti cacio e pepe
35 Min
Pappardelle alla papalina
30 min
Fettuccine all'abruzzese
1j
Pasta al ragù
1j 30 menit
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2j
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Pasta alla gricia
30 min