Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 2 arance, preferibilmente biologiche, il succo e la scorza (senza la parte bianca)
Emulsione all'arancia
- 30 g di cipollotto
- 10 g di miele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Risotto
- 30 g di cipollotto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Parboiled
- 100 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 5 g di sale
- 300 g di gamberi crudi sgusciati ed eviscerati
- 30 g di burro a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 Min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30min
Risotto con salmone agli agrumi
50 Min
Tagliatelle di mais e riso con gamberi e pesto di zucchine (senza glutine)
35 Min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Risotto gamberi e carciofi
30 Min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50 Min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50 Min
Paccheri zucca e gamberoni
50 Min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50 Min
Risotto al salmone affumicato
30 Min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 Min