![Huesillos extremeños (Extremadura) Huesillos extremeños (Extremadura)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/64762d15-8564-4151-98cc-094e85f3e201/Derivates/1b7f0b8e-ade2-434a-ba1c-1083aad3b345.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de azúcar (y algo más para rebozar)
- 4 - 5 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 2 - 3 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 1 cucharadita de anís en grano
- 100 g de leche
- 100 g de aceite de oliva
- 2 huevos
- 500 g de harina de repostería
- ½ sobre de levadura química en polvo (8 g)
- 1 pellizco de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 558 kJ / 133 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 39.9 mg
Alternativní recepty
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min
Quesada pasiega
45min
Torrijas al vapor
1 godz. 20 min
Natillas
40 min
Bambas de nata
1h 50min
Suizos
2 godz. 30 min
Arroz con leche
1 godz. 30 min
Huesos de San Expedito
30 min
Rosquillas
30 min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 godz. 10 min
Perrunillas
30 min
Leche frita
2 Std. 45 Min