Huesillos extremeños (Extremadura)

Huesillos extremeños (Extremadura)

4.3 20 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 40min.
25 unidades

Suroviny

  • 125 g de azúcar (y algo más para rebozar)
  • 4 - 5 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
  • 2 - 3 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
  • 1 cucharadita de anís en grano
  • 100 g de leche
  • 100 g de aceite de oliva
  • 2 huevos
  • 500 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
  • ½ sobre de polvo de hornear (8 g)
  • 300 - 400 g de aceite para freír

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 39.9 mg
Protein 2.8 g
Kalorie 558 kJ / 133 kcal
Tuk 4.9 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 19.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...