
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de azúcar (y algo más para rebozar)
- 4 - 5 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 2 - 3 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 1 cucharadita de anís en grano
- 100 g de leche
- 100 g de aceite de oliva
- 2 huevos
- 500 g de harina de repostería
- ½ sobre de levadura química en polvo (8 g)
- 1 pellizco de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 133 kcal / 558 kJ
- Protein
- 2.8 g
- Tuk
- 4.9 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 39.9 mg
Alternativní recepty
Minirroscón de Reyes
3hod.
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10hod. 15min
Marquesas
30min
Flores de carnaval
40min
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1hod. 15min
Huesos de San Expedito
30min
Rosquillas
30min
Caramelos de casadielles
25min
Croquetas de arroz con leche
9hod. 15min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2hod. 30min
Torrijas con crema pastelera tostada
40min
Leche frita
2hod. 45min