Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sucrée
- 180 g de sucre en poudre
- 180 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café d'extrait de vanille
La pâte à brioche
- 110 g de sucre en poudre
- le zeste d'une ½ orange non traitée
- 120 g de lait
- 130 g de beurre
- 1 c. à soupe de levure boulangère sèche (15 g)
- 1 œuf entier (60 g)
- 1 jaune d'œuf
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1261 kJ / 302 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffins à la semoule de maïs
20min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1h 45 min
Pain de Gênes
1h
Gâteau au fromage, façon japonaise
1h 5 min
Liqueur kiba
30 min
Roulé de pain
1h 15 min
Bretzels sucrés
4h
Biscuit coco-canneberge
20min
Biscuits aux céréales complètes
1h 30min
Kardemummabullar
5h
La tarte au sirop d'érable
55 min
Délice chocolat-coco
1h 30min