Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sucrée
- 180 g de sucre en poudre
- 180 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café d'extrait de vanille
La pâte à brioche
- 110 g de sucre en poudre
- le zeste d'une ½ orange non traitée
- 120 g de lait
- 130 g de beurre
- 1 c. à soupe de levure boulangère sèche (15 g)
- 1 œuf entier (60 g)
- 1 jaune d'œuf
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1261 kJ / 302 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau de Santiago
35min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3 godz. 40 min
Biscuits au citron
50 min
Biscuits aux amandes
35min
Jalousie aux pommes
1h 25min
Croustade aux pommes
50 min
Brioche roulée comme une galette des Rois
3h 50 min
Pain ciabatta
3h 45 min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2 godz. 35 min
Gâteau vapeur au citron
2 godz. 25 min
Pastis landais
2 godz. 30 min
Macaron de Saint-Emilion
1h