Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 250 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de beurre mou, en morceaux
- 2 c. à café bombées de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 561 kJ / 132 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 22.4 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Petits pains au muesli
1u. 40min
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Pain cocotte
2u. 20min
Pain Cocotte
3 Std.
Miniviennoiseries express
5h 20min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Pain au chocolat
24h