Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle verdi
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro rimacinata
- 70 g di spinaci freschi in foglia, lavati
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ragù di culatello
- 200 g di Culatello a fette
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di vino bianco secco
-
250
g di brodo di carne
nebo 250 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di carne - 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2244.6 kJ / 536.5 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 4.3 mg
Alternativní recepty
Crostata di castagne
2 godz. 30 min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 Std. 55 Min
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40 Min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 godz. 30 min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1 Std. 30 Min
Tiramisù al profumo di lavanda
5h
Crêpes radicchio e Taleggio
2 Std.
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Pasta fresca tipo Trofie
30 min