Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle verdi
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro rimacinata
- 70 g di spinaci freschi in foglia, lavati
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ragù di culatello
- 200 g di Culatello a fette
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di vino bianco secco
-
250
g di brodo di carne
nebo 250 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di carne - 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2244.6 kJ / 536.5 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 4.3 mg
Alternativní recepty
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1h 30min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Freakshake con bomboloni alla crema Bimby®
1 Std.
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Tortelloni alle cime di rapa
4 Std. 30 Min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1h 30min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1h 15 min
Pasta fresca (vegan)
1h 10min
Pasta fresca integrale all'uovo
1sa 40 dk
Cavatelli
1h 30min