Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle verdi
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro rimacinata
- 70 g di spinaci freschi in foglia, lavati
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ragù di culatello
- 200 g di Culatello a fette
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di vino bianco secco
-
250
g di brodo di carne
nebo 250 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di carne - 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2244.6 kJ / 536.5 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 4.3 mg
Alternativní recepty
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8 Std. 50 Min
Ravioli tricolore
1 godz. 45 min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
2 godz.
Tortelli di ricotta e melanzane
1h 20 min
Scarpinasc
9 Std. 30 Min
Cannelloni di carne
2 godz.
Fettuccine all'abruzzese
1h
Panna cotta (per 2 persone)
5 Std. 30 Min
Pasta fresca tipo Trofie
30 min
Gnocchi al ragù
2 Std. 10 Min
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min