Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1686.2 kJ / 403 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 78.4 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 648.1 mg
Alternativní recepty
Schiacciatina
2h 20 min
Torta di patate borgotarese
2 Std.
Ravioli fritti salati
1h 5min
Tordelli lucchesi
2 godz. 30 min
Panfocaccia con noci
3 Std. 30 Min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1 Std.
Salsa Soubise
30 min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Gnocco fritto
1h 5min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Tigelle
3 Std. 50 Min