Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di farina tipo 00
- 1000 g di acqua
Meringa
- 140 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6443.4 kJ / 1540 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Sacharidy
- 291.5 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 589 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè alla crema di ricotta
2h 30min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2h
Panna montata al frutto della passione
5min
Tiramisù allo zabaione
7h
Crema mousseline
1h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min