Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di farina tipo 00
- 1000 g di acqua
Meringa
- 140 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6443.4 kJ / 1540 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Sacharidy
- 291.5 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 589 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min
Pasta choux
2 Std.
Pan di Spagna
1 Std.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Torta Saint Honoré
5h 50min
Tiramisù allo zabaione
7h
Crema mousseline
1 Std.
Crema diplomatica
30 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h