Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Crema alle nocciole
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere
- 50 g di zucchero
- 10 - 15 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di nocciole tostate
- 400 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
- acqua q.b.
- cubetti di ghiaccio q.b.
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1525.9 kJ / 364.7 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 23.6 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 64.7 mg
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 Std.
Cestini di crema e frutta
3h
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Crema diplomatica
30 min
Cream tart a cuore (di LuCake)
10u. 20min
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4h 15min
Torta Diplomatica
3h
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Bignè con crema pasticcera
3h