Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Craquelin
- 100 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 80 g di burro freddo, a tocchetti
- 1 pizzico di sale
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero (volitelně)
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Panna montata
- 80 - 100 g di zucchero
- 600 di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 339.6 kJ / 81.2 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 40.8 mg
Alternativní recepty
Cruffin (TM6)
4h 30min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Bignè arcobaleno
2h
Gelato al parrozzo
10h 30min
Biscotti di vetro segnaposto
2h
Insalata russa sottovuoto
1h 30min
Cioccolata al caramello salato
1 Std.
Bombette di Carnevale ripiene
1 Std.
Sfogliatelle ricce
5 Std.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Pandoro TM6
15h 15 min
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5 Std.