![Lasaña de alcachofas y cebolla Lasaña de alcachofas y cebolla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F0621CBD-4FEF-4A87-A3B7-C4E2C019FE9B/Derivates/C11F932C-031E-423E-A224-12C27F8C79D6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 placas de lasaña secas
- 150 g de queso gruyère en trozos
- 650 g de corazones de alcachofa frescos (aprox. 2 kg de alcachofas)
- 400 g de cebolla roja en cuartos
- 70 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 110 g de harina
- 800 g de leche
- 4 huevos duros
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2265 kJ / 542 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 27.1 g
- Vláknina
- 13.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas al limón
40 min
Quiche con verduras de primavera
50min
Alcachofas a la romana
50min
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
20 min
Coca de verduras
40 min
Crumble de tomates y albahaca
35 min
Albóndigas de alcachofas
2 Std.
Canelones rellenos de alcachofas con salsa de tomate
1h 35min
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45 min
Quiche de espinacas y tomates cherry
1 Std. 45 Min
Berenjenas y calabacines marinados
1 Std. 30 Min
Fideos con alcachofas
45 min