Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 placas de lasaña secas
- 150 g de queso gruyère en trozos
- 650 g de corazones de alcachofa frescos (aprox. 2 kg de alcachofas)
- 400 g de cebolla roja en cuartos
- 70 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 110 g de harina
- 800 g de leche
- 4 huevos duros
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2265 kJ / 542 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 27.1 g
- Vláknina
- 13.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canelones de brócoli y puerro
1 Std.
Albóndigas de alcachofas
2 Std.
Lasaña de judías verdes, champiñones y huevo
1 Std. 20 Min
Timbales de calabacín con queso fresco
45 Min
Rollitos de berenjena con queso feta y tomates secos en aceite
40 Min
Wellington de verduras
3 Std.
Hojaldres con berenjena
40 Min
Canelones de verdura y mascarpone
1 Std.
Lasaña al pesto con patatas y judías verdes
1 Std. 30 Min
Canelones rellenos de alcachofas con salsa de tomate
1 Std. 35 Min
Lasaña de calabacines y pimientos con paté de berenjenas
1 Std. 30 Min
Lasaña de calabacín y champiñones con queso de cabra
50 Min