Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de botarga
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
-
4
alcachofas frescas limpias y cortadas en rodajas finas
nebo 4 de alcachofas congeladas en cuartos cortadas en rodajas finas - 50 g de vino blanco seco
- 800 g de caldo de verduras caliente
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1776 kJ / 425 kcal
- Protein
- 9.15 g
- Sacharidy
- 63.7 g
- Tuk
- 14.84 g
- Vláknina
- 10.95 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tallarines en negro con sepia
30 min
Fusilli con alcachofas y guisantes
25 min
Risotto con espárragos y chirlas
45 min
Macarrones con salsa de setas
20 min
Tallarines con salsa de setas y ajo negro
20 min
Risotto con setas a la cerveza
40 Min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 min
Trenette al pesto
30 min
Arroz con champiñones Portobello
30 min
Tagliatelle con salsa de boletus
2 godz. 30 min
Risotto con boletus
30 min
Risotto con manzana y boletus
30 min