Pappardelle con rúcula y requesón

Pappardelle con rúcula y requesón

3.4 13 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

Pasta
  • 300 g de harina
  • 3 huevos
  • 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
  • harina para espolvorear
Pesto
  • 80 g de aceite de oliva
  • 20 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
  • 20 g de queso pecorino en trozos (2-3 cm)
    20 g de queso manchego, en trozos (2-3 cm)
  • 150 g de rúcula lavada y escurrida
  • 10 g de nueces peladas
  • 10 g de pistachos pelados (sin sal)
  • 1 diente de ajo (volitelně)
  • 100 g de queso ricota fresco
    100 g de requesón, fresco

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 20.14 g
Kalorie 2626 kJ / 628 kcal
Tuk 36.08 g
Vláknina 3.58 g
Sacharidy 55.76 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...