Pappardelle con rúcula y requesón

Pappardelle con rúcula y requesón

3.6 11 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

Pasta
  • de harina (y un poco más para espolvorear)
    300 g
  • de harina
    300 g
  • huevos
    3
  • de aceite de oliva virgen extra
    1 cucharada
Pesto
  • de aceite de oliva
    80 g
  • de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
    20 g
  • de queso pecorino en trozos (2-3 cm)
    20 g
    20 g de queso manchego, en trozos (2-3 cm)
  • de rúcula lavada y escurrida
    150 g
  • de nueces peladas
    10 g
  • de pistachos pelados (sin sal)
    10 g
  • diente de ajo (volitelně)
    1
  • de queso ricota fresco
    100 g
    100 g de requesón

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 628 kcal / 2626 kJ
Protein 20.14 g
Tuk 36.08 g
Sacharidy 55.76 g
Vláknina 3.58 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...