
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- 300 g de harina
- 3 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
Pesto
- 80 g de aceite de oliva
- 20 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
-
20
g de queso pecorino en trozos (2-3 cm)
nebo 20 g de queso manchego en trozos (2-3 cm) - 150 g de rúcula lavada y escurrida
- 10 g de nueces peladas
- 10 g de pistachos pelados (sin sal)
- 1 diente de ajo (volitelně)
-
100
g de queso ricota fresco
nebo 100 g de requesón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 628 kcal / 2626 kJ
- Protein
- 20.14 g
- Tuk
- 36.08 g
- Sacharidy
- 55.76 g
- Vláknina
- 3.58 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ñoquis de patata
50min
Risotto de quinoa a la provenzal
30min
Crostini con champiñones y queso fontina
35min
Farfalle con espárragos, panceta y azafrán
30min
Lasaña al pesto con patatas y judías verdes
1hod. 30min
Cuscús con albaricoques, avellanas y queso feta con verduras
1hod. 15min
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1hod. 30min
Arroz integral con espinacas frescas
1hod. 45min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35min
Aperitivo de Piamonte
25min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40min
Trenette al pesto
30min