Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Scheiben Räucherlachs
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 5 g Butter
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 4881 kJ / 1166 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 99 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 Std. 45 Min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 Std. 40 Min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Bärlauch-Zabaglione
10 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Bärlauch-Hollandaise
15 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.