Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel

Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel

2.9 16 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Räucherlachs
    8 Scheiben
  • Gelatine
    2 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele
    40 g
  • Schalotte
    1
  • Butter
    5 g
  • Milch
    200 g
  • Sahne
    200 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 Portionen

Protein 54 g
Kalorie 4881 kJ / 1166 kcal
Tuk 99 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...