
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Scheiben Räucherlachs
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 5 g Butter
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 1166 kcal / 4881 kJ
- Protein
- 54 g
- Tuk
- 99 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauch-Zabaglione
10min
Spargel-Scampi-Terrine
10hod.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Tomaten-Cocktail
30min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2hod. 20min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4hod.
Kürbismousse mit Baconcrumble
1hod. 45min
Gebrannte Eierlikörcreme
1hod. 15min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5hod.
Räucherforellenmousse mit Gurke
2hod. 40min
Maronencremesuppe
1hod. 30min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min