Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Prise Zucker
- 500 g Spargel, grüner (unteres Drittel geschält) oder weißer (geschält)
- 7 Blatt weiße Gelatine
- 20 g Butter
- 250 g Scampis, gegart
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
-
2
Bund Dill, abgezupft
nebo Kerbel, ohne Stiele - 250 g Saure Sahne
- 300 g Naturjoghurt
- 30 g Zitronensaft
- 2 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 365 kJ / 88 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello Tonnato
48 godz.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Krabben-Lachs-Küchlein
1 godz.
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Spargel-Mango-Salat
35min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1h 30min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Spargeltartelettes mit Lachs
1 godz.
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min