Kompatibilní verze
Conchiglie à la sauce tomate fraîche et au fromage de chèvre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g de fromage de chèvre, moyennement dur, en morceaux (2-3 cm)
nebo 80 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm) - 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
-
300
g de tomates mûres, épépinées et coupées en morceaux (0.5-1 cm)
nebo 300 g tomates cerises en boîte, en cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ c. à café de sel fin
- 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 650 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches, type conchiglie ou un autre type de pâtes sèches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Quiche de poulet à la tomate et au basilic
1 godz.
Légumes farcis
1 godz. 20 min
Tortillas Tex-Mex aux porc et haricots noirs
1 godz. 20 min
Galettes de pommes de terre
45 min
Riz au mélange de légumes
55min
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Salade de pâtes aux légumes
1 godz.
Nouilles sautées aux légumes
30 min
Penne au thon
35min
Pâtes au poulet, champignons et haricots verts
40min
Spaghetti tomates et lardons
35min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 min