
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignons coupés en deux
- 200 g de poivrons rouges en morceaux
- 500 g de tomates en morceaux
- ½ c. à café de poivre moulu et un peu plus pour saupoudrer
- 2 - 3 pincées de poivre de Cayenne, moulu
- 1 c. à café de poudre de paprika
- 30 g d'huile d'olive et un peu plus pour la cuisson
- 120 g d'eau
- 30 g de purée de tomates
- 1 c. à café de sel et un peu plus pour saupoudrer
- 2 brins de thym frais
- 600 g de filets de cabillaud, avec peau (coupés en 4 morceaux)
- ½ bouquet de persil frais haché
- 1 citron en tranches
- de la baguette en tranches, pour servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 308.7 kcal / 1291.8 kJ
- Protein
- 29.6 g
- Tuk
- 16.3 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 728.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baba ganoush au potiron
35min
Turbot sauce salsa
Žádné hodnocení
Pot-au-feu de poulet miso
1hod. 45min
Punch de l'horreur
20min
Chilli con carne
40min
Poulet à la sauce au poivron rouge et couscous de courgette et feta
55min
Tajine de poisson à la marocaine et couscous aux dattes
1hod.
Soupe au citron vert
40min
Gratin de crevettes aux baies roses
30min
Tas Kebap - Goulasch d'agneau au paprika
1hod. 10min
İzmir Köfte - Boulettes de viande d'Izmir
1hod. 5min
Moussaka à la turque
1hod. 10min