Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignons, coupés en quatre
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe de ras el-hanout
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 5 hauts de cuisse de poulet, sans peau
- 1 bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 2 carottes, coupées en petits dés
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 4 œufs
- 75 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 10 feuilles de brick
- 75 g d'amandes hachées
- sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2196 kJ / 527 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1 Std. 25 Min
Poulet mesfioui
1 Std. 20 Min
Minipastillas au poulet
55 min
Baklavas libanais
1 godz. 5 min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1 Std. 30 Min
Mantì (ravioles turques au bœuf)
45min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1h 35 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Batbout au fromage
30min