Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignons, coupés en quatre
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe de ras el-hanout
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 5 hauts de cuisse de poulet, sans peau
- 1 bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 2 carottes, coupées en petits dés
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 4 œufs
- 75 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 10 feuilles de brick
- 75 g d'amandes hachées
- sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2196 kJ / 527 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batbout au fromage
30 min
Harira
7 godz.
Pastilla au poulet
1h 10 min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1 Std. 50 Min
Poulet mesfioui
1 Std. 20 Min
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1 Std. 15 Min
Soupe harira
40min
Baklavas libanais
1h 5min
Chicken korma
50min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min