Fondue de livarot aux pois chiches et cacao amer

Fondue de livarot aux pois chiches et cacao amer

3.5 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 150 g de fromage type livarot, coupé en morceaux
  • 300 g de pois chiches en conserve égouttés
  • 80 g de roquette
  • 4 tomates coupées en quartiers
  • 4 pincées de cacao en poudre non sucré (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 405.5 mg
Protein 16.3 g
Kalorie 1305.8 kJ / 313.3 kcal
Tuk 19.5 g
Vláknina 5.8 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sacharidy 16.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...