Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 crabes cuits
- 100 g de pain dur, en petits morceaux
- 200 g de lait
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ½ bouquet d'aneth frais, équeuté
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1994.8 kJ / 477 kcal
- Protein
- 38.3 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 736.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de poulpe sous-vide
8h
Makis bretons au saumon fumé, salade d'agrumes
1 godz. 45 min
Bars en croûte feuilletée
3h
Bûche de la mer
13h
Tartelette boudin-pomme façon tartelette au chocolat
1 godz. 45 min
Daurade à l'ail
40 Min
Tempura de calamars
40 Min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Ragoût de poisson aux épices
1 godz. 45 min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Sauce américaine
55 min