Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fleisch
- 2 Knoblauchzehen
- 450 g Rumpsteak, in Würfeln (2 cm), für 30 Minuten angefroren
- 1 EL Sesamöl
- 1 EL dunkle Sojasauce
- 2 TL Weißweinessig
- 1 EL Speisestärke
- 2 TL Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
Sauce
- 2 Knoblauchzehen
- 30 - 40 g Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- 1 ½ EL Zucker
- 1 ½ EL Sesamöl
- 1 EL Sesam
- 1 EL dunkle Sojasauce
- 1 EL Wasser
- ½ EL Weißweinessig
Gemüse und Fertigstellung
- 350 g Langkornreis, weiß
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 200 g Möhren, in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 200 g Zucchini, in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 100 g Shimejipilze, frisch
- 150 g frische Mungobohnensprossen
- Öl zum Braten
- 4 Eier
- Sesamöl zum Beträufeln
- dunkle Sojasauce zum Beträufeln
- 2 Nori-Blätter, in Streifen (volitelně)
- 4 EL Kimchi zum Servieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3258 kJ / 775 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 92 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfisch-Avocado-Bowl
40min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 Min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Bibimbap Bowl
1 Std. 15 Min
Thai-Hähnchen-Bowl
1 Std.
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 Std. 50 Min