Kompatibilní verze
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kokos-Roti
- 160 g Kokosraspeln
- 250 g Wasser, heiß
- 350 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 EL Öl
- 20 g Wasser, lauwarm
Rindfleisch-Curry
- 750 g Rindernacken, in Würfeln (3 cm)
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- 1 - 1 ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
- 1 EL Koriander, gemahlen
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Fenchelsamen
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Stück Ingwer, frisch (1 cm), in dünnen Scheiben
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
- 2 Zwiebeln (ca. 100 g), halbiert
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 8 Curryblätter, getrocknet
- 2 EL Weißweinessig
- 1 Stängel Zitronengras, frisch, längs halbiert, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Tomatenmark
- 270 g Kokoscreme
- Öl zum Braten
- 1 EL Ghee
- 1 Limette, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3195 kJ / 764 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 godz.
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Beef Madras
1h 30min
Chicken Tikka Masala
45 min
Jungli Laal Maas
5 Std.
Chicken Akhni
1h 30min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45 min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 godz.
Chicken Korma
45 min