Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tofu-Panade
- 100 g Mandeldrink
- 80 g Speisestärke
- 50 g Mehl
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Sauce
- 5 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 60 g brauner Zucker
- 60 g Reisessig
- 60 g Agavendicksaft
- 30 - 50 g Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- 30 g Ketchup
- 20 g Sesamöl
- 20 g dunkle Sojasauce
Reis und Brokkoli
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 300 g Langkornreis (parboiled)
- 350 g Brokkoliröschen
- Salz zum Würzen
Tofu
- Öl zum Frittieren
- 400 g Tofu, fest, in Würfeln (2 cm), für 30 Minuten gepresst (siehe Tipp)
- Sesam zum Garnieren
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3791 kJ / 900 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 135 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Naan-Taschen mit Koriander-Hummus
20 min
Vietnamesische Bowl
1 Std. 15 Min
Minestrone goes Asia
20 min
Veganes "Butter Chicken"
50min
Gado Gado Bowl
1h
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50min
Veggie-Ramen mit Ei
2 Std. 10 Min
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45 min
Veganes Austernpilz-Schawarma
45 min
Tostadas mit Jackfrucht und Pico de Gallo
1h 10min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35min
Veganes Champignon-Masala
25min