Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Spitzpaprika, rot, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 20 g Öl
- 10 g Harissa-Paste
- 10 g Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- ¼ TL Chiliflocken (volitelně)
- ¼ TL Salz
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 4 Eier
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Eintopf mit Feta
25min
Dhal
40min
Gemüse-Miso-Suppe mit Hähnchen
30 min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50min
Butter-Paneer-Masala
40min
Gemüse-Chili
35min
Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
50min
Hähnchen-Spinat-Dal
40min
Dal Tadka
30 min
Shakshuka mit Ziegenkäse
45 min
Marokkanische Harira
1 godz.
Palak Paneer
45 min