Zařízení & příslušenství
Shakshuka
Příprava 20min.
Celkový 50min.
2 Portionen
Suroviny
-
Petersilie abgezupft10 g
-
Spitzpaprika, rot in Stücken (2-3 cm)150 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel klein, halbiert60 g
-
Öl20 g
-
Harissa-Paste10 g
-
Tomatenmark10 g
-
Kreuzkümmel (Cumin)½ TL
-
Chiliflocken (volitelně)¼ TL
-
Salz¼ TL
-
stückige Tomaten400 g
-
Eier4
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
21 g
Kalorie
1573 kJ /
376 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Okonomiyaki
45 Min
Vietnamesische Bowl
1 Std. 15 Min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 Min
Dhal
40 Min
Veganes Austernpilz-Schawarma
45 Min
Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
50 Min
Shakshuka mit Ziegenkäse
45 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Dal Tadka
30 Min
Naan-Taschen mit Koriander-Hummus
20 Min
Hähnchen-Spinat-Dal
40 Min
Palak Paneer
45 Min