
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g Cashewkerne, ungeröstet
- 220 g Wasser
- 5 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch geschält, in Scheiben (2 mm)
- 50 g Ghee und etwas mehr zum Braten
- 70 g Zwiebeln geviertelt
- 300 g passierte Tomaten
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Kokosraspeln
- 1 TL Chilipulver
- ½ TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ½ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 250 g gemischtes Gemüse (z.B. Kartoffeln, Karotten, Blumenkohl, Erbsen), in Stücken (2 cm)
- 250 g Paneer gewürfelt (2 cm), selbst gemacht (siehe Tipp)
- 75 g Naturjoghurt
- 50 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- ½ TL Zucker
- 6 Stängel Koriander frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 533 kcal / 2229 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 21 g