Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de cilantro fresco
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado y bien escurrido)
- 100 g de queso cremoso
- 500 g de masa de hojaldre (extendida 30x45 cm aprox.)
- 1 yema de huevo (para pincelar)
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 5.55 g
- Sacharidy
- 8.58 g
- Tuk
- 11.22 g
- Vláknina
- 0.54 g
Alternativní recepty
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1 godz. 10 min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50 min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Vasitos de espárragos con salpicón
10min
Piruletas de parmesano y jamón
1h
Tartaletas crujientes de marisco
40 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Pastel de salmón
2 godz. 20 min
Tartaletas de cebolla con salmón
1h 15min
Pintxo Donosti
15 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 min