Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 2 TL Kreuzkümmelsamen
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Ras el Hanout
- 1 ½ Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 100 g Olivenöl
- 530 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
- 2 Paprika, gemischt, rot und gelb, in Stücken (2 cm)
- 300 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 350 g Ditalini (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Agavendicksaft
- 50 g Öl, z.B. Rapsöl
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2445 kJ / 583 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süss-saures Veggi-Ragout
50min
Nudel-Kichererbsen-Salat
1h 30min
Nudelsalat mit dicken Bohnen, Speck und Aprikosen
1h 40min
Kartoffelsalat mit Manchego und Spargel
3h
Frühlings-Kartoffelsalat
2h 55min
Käsekuchen
4h 30 min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1h
Pesto-Salat
40min
Mexikanischer Kartoffelsalat
2h
Blumenkohl-Taboulé
2 godz. 25 min
Reis-Gemüse-Salat
45min
Grüne Bohnen mit Erdnüssen
15min