Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 2 TL Kreuzkümmelsamen
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Ras el Hanout
- 1 ½ Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 100 g Olivenöl
- 530 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
- 2 Paprika, gemischt, rot und gelb, in Stücken (2 cm)
- 300 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 350 g Ditalini (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Agavendicksaft
- 50 g Öl, z.B. Rapsöl
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2445 kJ / 583 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bunte Gemüsepaella
45 Min
Gemüsecurry mit Kurkuma-Reis
40 Min
Indischer Gemüsereis aus dem Ofen
1 Std. 30 Min
Bloody-Mary-Salat
20 min
Mexikanischer Kartoffelsalat
2 Std.
Chinesische Pommes
35min
Pfannkuchen mit Chilifüllung
45 Min
Marokkanische Bohnensuppe
45 Min
Tomaten-Bulgur-Suppe mit Blumenkohl
45 Min
Spitzkohlröllchen mit Senf-Sojasauce
45 Min
Ratatouille-Auflauf
1 Std.
Kernige Kartoffelsuppe
35min