Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 5 Eier (Kl. M)
- 1 EL Sahne
- ¾ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Garnelen, roh, geschält, ohne Kopf, TK, aufgetaut
- 150 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1241 kJ / 296 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Rosenkohl-Auflauf
1h
Low Carb Zucchini-Lasagne
45 min
Gemüsenudeln mit Thunfischsauce
35 min
Petersilienwurzel-Tortilla
45 min
Hack-Kürbis-Auflauf
1h 20 min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2h
Brokkoli-Schinken-Muffins
1h
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45 min
Spinat-Tomaten-Omelette
40 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20 min
Wirsingtarte
1h 30min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 min