
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Bohnenkraut abgezupft
- 4 Stängel Petersilie abgezupft
- 5 Eier (Kl. M)
- 1 EL Sahne
- ¾ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Garnelen, roh, geschält ohne Kopf, TK, aufgetaut
- 150 g grüne Bohnen, TK aufgetaut
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 296 kcal / 1241 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 7 g
Alternativní recepty
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35min
Wurzel-Tortilla
1hod.
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45min
Grüner-Spargel-Omelette
35min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25min
Spinat-Tomaten-Omelette
40min
Gemüse-Frittata
40min
Hack-Kürbis-Auflauf
1hod. 20min
Gemüsenudeln mit Thunfischsauce
35min
Spinattorte
1hod.
Gemüsenudeln mit Lachssauce
40min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2hod.