Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g Wasser
-
1000
g Dicke Bohnen, frisch, gepalt (ergibt 300 g Bohnenkerne)
nebo 1000 g dicke Bohnen, TK, gepalt (ergibt 300 g Bohnenkerne) - 2 Pck. Garnelen, roh, geschält, TK (à 160 g)
- 6 - 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zitrone, Bio, 4 Streifen Schale (1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 400 g Bandnudeln (z.B. Bavette)
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3018 kJ / 720 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 92 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Möhren-Pasta
25min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Hähnchen-Estragon-Pasta
1hod. 10min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45min
Garnelen mit Bohnenduo
35min
Penne mit Artischocken, Schinken und Ricotta
45min
Herbstliche Tagliatelle
35min
Edelfischragout
35min
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40min
Balsamico-Schnitzel mit Kartoffeln und Fenchel
40min
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40min