Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Labskaus-Nester
- 100 g Edamer, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 150 g Rote Bete, in Stücken
- 70 g Haferflocken, zart
- 1 Ei
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Paniermehl
Gurken-Mayo und Fertigstellung
- 250 g Sonnenblumenöl
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Gewürzgurken (Abtropfgew. 190 g), abgetropft
- 5 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4093 kJ / 978 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 83 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Senfeier
1 godz. 5 min
Eier in Petersiliensauce
1 Std.
Birnen, Bohnen und Kassler
50 Min
Bubble and Squeak
1 godz. 20 min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1h 40min
Labskaus
50 Min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1h 40min
Steckrübenpüree mit Tomaten-Crumble
50 Min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1 Std.
Steckrüben mit Kartoffeln
40min