Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chinakohl
- 1000 g Wasser, heiß
- 1000 g Chinakohl (1 Kopf), in Stücken
- 45 g Meersalz zum Einsalzen
Marinade
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Möhre, in Stücken
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 80 g rote Paprika, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Rettich, frisch, in Stücken
- 2 TL Chiliflocken, getrocknet
- 100 g Wasser
- 30 g Reismehl
- 60 g Garnelen, geschält, gegart
- 2 EL Fischsauce
- 1 EL Austernsauce
- 3 EL Bonito-Flocken
- 4 EL Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 1288 kJ / 308 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 17.4 g
- Sodík
- 5473 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40min
Koreanische Ramen mit Tofu
1h
Miso-Udon-Suppe
8 Std. 30 Min
Tom-Yum-Tofu-Suppe
40min
Gedämpfter Pak Choi mit Knoblauch-Ingwer-Sauce und Basmati-Reis
40min
Masala-Tee
15min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40min
Kohl-Wraps mit Hirse-Gemüse-Füllung
1h 15min
Grünes Burger-Relish
40min
Pho-Suppe mit Hähnchen
2h 15min
Apfel-Ingwer-Limetten-Shrub
72h
Napa Kimchi
15óra