Kompatibilní verze
Grünes Graupenrisotto mit Spargel und Morchelbutter
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Morcheln, getrocknet
- 850 g kochendes Wasser und mehr zum Übergießen
- 100 g Kopfsalat
- 50 g Erbsen, TK
- 500 g Gemüsefond
- 1000 g Spargel, unteres Drittel geschält, Enden abgeschnitten
- 9 Prisen Salz
- 60 g Schalotten, halbiert
- 225 g Butter
- 200 g Perlgraupen
- 80 g Wermut, weiß, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 1 - 2 Prisen Piment d'Espelette zum Würzen
- 12 Stängel Kerbel, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2932 kJ / 700 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1 godz.
Gefüllte Zucchini-Blüten
40min
Spargel mit Himbeervinaigrette und Mohn-Ziegenkäse
50min
Fischbrühe
30 min
Kartoffelpüree, italienisch
45 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 godz.
Macadamiawaffeln mit Orangensauce
40min
Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis
3h
Gemüseteller mit scharfer Sauce (麻辣香锅)
50min
Artischockensuppe (vegan)
1 godz.
Quark-Cups
45 min
Gâteau au chocolat mit Apfelkompott
2 godz. 30 min