Kompatibilní verze
Grünes Graupenrisotto mit Spargel und Morchelbutter
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Morcheln, getrocknet
- 850 g kochendes Wasser und mehr zum Übergießen
- 100 g Kopfsalat
- 50 g Erbsen, TK
- 500 g Gemüsefond
- 1000 g Spargel, unteres Drittel geschält, Enden abgeschnitten
- 9 Prisen Salz
- 60 g Schalotten, halbiert
- 225 g Butter
- 200 g Perlgraupen
- 80 g Wermut, weiß, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 1 - 2 Prisen Piment d'Espelette zum Würzen
- 12 Stängel Kerbel, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2932 kJ / 700 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min
Austernpilz-Bolognese mit Zucchini-Nudeln (Italien)
50 Min
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25 Min
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13h 15min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h
Knusprige Auberginen auf Creme-Kohlrabi
1h
Pulpo
2 Std.
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1h 35min
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1h
Artischockensuppe (vegan)
1h
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 Min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min