Kompatibilní verze
Grünes Graupenrisotto mit Spargel und Morchelbutter
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Morcheln, getrocknet
- 850 g kochendes Wasser und mehr zum Übergießen
- 100 g Kopfsalat
- 50 g Erbsen, TK
- 500 g Gemüsefond
- 1000 g Spargel, unteres Drittel geschält, Enden abgeschnitten
- 9 Prisen Salz
- 60 g Schalotten, halbiert
- 225 g Butter
- 200 g Perlgraupen
- 80 g Wermut, weiß, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 1 - 2 Prisen Piment d'Espelette zum Würzen
- 12 Stängel Kerbel, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2932 kJ / 700 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpes à l'orange
1sa
Lachs Tikka mit gedämpftem Reis
40 min
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35 min
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2sa
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1sa
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1sa 30 dk
Mandel-Soufflés mit Himbeersauce
50 min
Wirsing-Morchel-Risotto
45 min
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5 Std. 15 Min
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40 min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25 min