Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Reis
- 600 g Chinakohl, ohne Strunk, in Stücken (5 cm)
- 3 EL Salz
- 450 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 200 g Möhren, in Stücken
- 150 g Rettich, frisch, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 6 Knoblauchzehen
- 50 g brauner Zucker
- 65 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (5 cm)
- 2 EL Fischsauce
- 1 - 2 EL Chiliflocken, getrocknet (siehe Tipp)
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 100 Gramm
- Kalorie
- 152 kJ / 36 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 192 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fermentierte Möhren
60h 30min
Gedämpfter Pak Choi mit Knoblauch-Ingwer-Sauce und Basmati-Reis
40min
Vietnamesischer Nudelsalat
40min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40min
Kimchi
144 Std.
Thai-Melonensuppe
4h
Fermentierte rote Zwiebeln
96h
Kimchi
120 Std.
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4 Std. 10 Min
Koreanische Ramen mit Tofu
1 Std.
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 Min
Asiatische Kohlrouladen mit Zitronenreis
1 Std.