Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 2 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 220 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento rojo (pelado y sin semillas)
- 100 g de pimiento verde (pelado y sin semillas)
- 100 g de pimiento amarillo (pelado y sin semillas)
- 200 g de tomates pera (pelados y sin semillas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
Verduras
- 2 tomates pera (en rodajas de 2 mm)
- 200 g de calabacín (en rodajas de 2 mm)
- 200 g de berenjena (en rodajas de 2 mm)
Vinagreta
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre balsámico
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1270 kJ / 302 kcal
- Protein
- 3.45 g
- Sacharidy
- 13.88 g
- Tuk
- 25.7 g
- Vláknina
- 5.08 g
Alternativní recepty
Taboule de coliflor
15 Min
Ensalada Thai
10 Min
Pimientos rellenos de quinoa
1 Std.
Crumble estilo indio
1 Std.
Corona ratatouille
2 Std.
Berenjenas a la parmesana
1 Std.
Listones de calabacita almendras y vinagreta
30 Min
Hinojo con tomates y aceitunas
45 Min
Hojaldres con berenjena
40 Min
Pera en hojaldre y ensalada con roquefort y nueces
45 Min
Canelones de verdura y mascarpone
1 Std.
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1 Std.