Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di lenticchie
- 1000 g di acqua
- 200 g di lenticchie verdi secche
- 80 g di farina di grano duro
- 100 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Sugo di cotechino
- 500 g di cotechino precotto, con la confezione sottovuoto
- 750 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di carota a pezzi
- 20 g di brandy
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza tritata finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3211.2 kJ / 767.5 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 48.1 g
- Tuk
- 49.4 g
- Nasycený tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1280.8 mg
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2u.
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1u.
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 Std. 5 Min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1h 30 min
Fanzelto di patate
35min
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1h 40min
Pane alle castagne
4h
Pere sciroppate al cacao e amaretto
40min
Polenta di grano saraceno
1u.
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1h 30 min
Polenta taragna
1h 15min