豆腐鮮蝦蒸蛋

豆腐鮮蝦蒸蛋

4.6 37 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 1 顆
  • 米酒
    ¼ 茶匙
  • 味醂
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 高湯
    70 克
  • 嫩豆腐 切丁
    100 克
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 草蝦仁 去腸泥,切丁
    6 隻
  • 新鮮香菜 (volitelně) 取葉,切碎
    1 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 14.5 g
Kalorie 867 kJ / 207 kcal
Tuk 12.5 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 9.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...