Zařízení & příslušenství
豆腐鮮蝦蒸蛋
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
蛋1 顆
-
米酒¼ 茶匙
-
味醂2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
高湯70 克
-
嫩豆腐 切丁100 克
-
水 (蒸煮用)500 克
-
草蝦仁 去腸泥,切丁6 隻
-
新鮮香菜 (volitelně) 取葉,切碎1 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.5 g
Kalorie
867 kJ /
207 kcal
Tuk
12.5 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
9.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan