
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan rápido de tinta de calamar
- 85 g de leche
- 75 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca
- 2 sobres de tinta de calamar
- 230 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
Alioli
- 250 g de aceite de girasol
- 20 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
Calamares fritos
- 500 g de aceite para freír
- 500 - 600 g de calamares frescos (en trozos de 3x3 cm o en anillas)
- 1 cucharadita rasa de sal
- 150 g de harina
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1137 kcal / 4755 kJ
- Protein
- 23.9 g
- Tuk
- 102.7 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocata de calamares, todo un clásico renovado
3h
Croquetas Tex-Mex
9h 10 min.
Ensaladilla de patata con bogavante
1h 25 min.
Rissois de langostinos - Portugal
1h 10 min.
Huevos de codorniz Villaroy
3h
Croquetas de carabineros
10h
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45 min.
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 min.
Bao buns con gambones crujientes
1h
Croquetas de gambas
9h 10 min.
Tigres
1h
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min.