Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan rápido de tinta de calamar
- 85 g de leche
- 75 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca
- 2 sobres de tinta de calamar
- 230 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
Alioli
- 250 g de aceite de girasol
- 20 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
Calamares fritos
- 500 g de aceite para freír
- 500 - 600 g de calamares frescos (en trozos de 3x3 cm o en anillas)
- 1 cucharadita rasa de sal
- 150 g de harina
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 4755 kJ / 1137 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Tuk
- 102.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2 Std.
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45 Min
Revolconas con pulpo
45 Min
Albóndigas de flamenquín con salmorejo
40 Min
Crujientes de carrillera ibérica al vino tinto con dátiles
2 Std. 20 Min
Bocata de calamares, todo un clásico renovado
3h
Rollitos de primavera con gambas y salsa agridulce
1 Std. 15 Min
Tigres
1 Std.
Bao buns con gambones crujientes
1 Std.
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2 Std. 30 Min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 godz. 50 min